Reparatie

Schade aan uw chalet? Wij verzorgen professionele reparatie!

Het is iets wat niemand wil, maar helaas is er soms geen ontkomen aan; schade aan een chalet. Vaak gebeurd het ook nog eens wanneer het totaal niet gelegen komt. Denk bijvoorbeeld aan lekkage in de herfstperiode of kapotgevroren leidingen in de winter. De oorzaak kan met verschillende factoren te maken hebben, maar feit blijft dat het waardeloos is.

Gelukkig zijn problemen er om opgelost te worden en hebben wij de juiste kennis en middelen in huis om dit voor u te regelen! Denk hierbij aan het verhelpen van lekkages, vervanging van kozijnen, vernieuwing van leidingen en dakgoten of bijvoorbeeld het vervangen van dakpannen vanwege stormschade. Mocht er zo’n ravage zijn ontstaan dat een reparatie niet voldoende is, kunnen we het chalet ook gedeeltelijk of in zijn geheel renoveren!

Bent u verzekerd tegen schade maar vind u het allemaal een gedoe om te regelen? Wij kunnen u daarin ook adviseren en bijvoorbeeld een schade-rapport opmaken voor uw verzekering. Vragen hierover? Neem gerust contact op!

Meer informatie over de reparatie van chalets of een project inplannen?

Neem contact op →