Over ons

Chaletbouw van Maanen heeft service hoog in het vaandel staan.

Wij leveren daarom ook een perfect eindproduct op, met de focus op alle facetten die voor u van belang zijn, zoals bijvoorbeeld comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De indeling en afmeting verzorgen we geheel naar uw wens. Wij bouwen zowel voor recreatieve doeleinden als voor permanente bewoning.

Chaletbouw van Maanen beschikt over een eigen werkplaats in Ermelo, waarin we de chalets in zijn geheel bouwen. U bent altijd welkom als u onze werkplaats wilt bezoeken.

Plaatsen & Aansluiten

Naast het bouwen van uw chalet, zijn wij ook uw aanspreekpunt met betrekking tot het transport en het plaatsen op de door u gewenste plek. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar. Ter plekke verzorgen wij ook de aansluiting op gas/water/elektra en het riool. Desgewenst kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van een hovenier, voor het aanleggen van een tuin/terras bij uw chalet.

Prijsstelling

Chaletbouw van Maanen levert maatwerk en heeft eigenlijk nog nooit twee maal dezelfde chalet gebouwd. Wij komen daarom liever een prijs met u overeen, nadat wij het ontwerp samen met u besproken hebben en u daarbij uw wensen naar voren hebt gebracht. Wel kunnen we stellen dat wij marktconforme prijzen hanteren en daarvoor een kwalitatief perfect chalet voor u realiseren.

Meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op →