Nieuwbouw

Het gehele proces heeft u slechts 1 aanspreekpunt.

Chaletbouw van Maanen is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande chalets, die geheel volgens de wensen van de klant worden gebouwd. Voordat we starten met de bouw, stellen we eerst samen met u een ontwerp op. We begeleiden u eventueel naar de leveranciers van bijvoorbeeld een keuken en badkamer, zodat wij u daarin ook kunnen adviseren vanuit onze ervaring.

In onze werkplaats hebben we diverse staaltjes in verschillende kleuren van bijvoorbeeld de gevelbekleding of frontjes van keukens, die wij u kunnen tonen en waarover wij u kunnen adviseren. Bovendien hebben we voldoende documentatie van badmeubelen en tegels om u een indruk te geven van wat de mogelijkheden hierin zijn.

Nadat het ontwerp af is, gaan we voor u aan de slag en bouwen we uw chalet in onze werkplaats. U kunt gerust tijdens de bouw eens een kijkje komen nemen om te zien hoe het allemaal verloopt en een kopje koffie drinken. Na de bouw, blijven wij ook uw aanspreekpunt voor het transport, plaatsen en aansluiten van uw chalet.

Kwaliteit is waar we voor staan! Dat ziet u terug in onze producten en materialen.

Wij werken bij voorkeur met kwalitatief goede producten. 80 procent van onze chalets zijn daarom bijvoorbeeld voorzien van een Bruynzeel keuken. In deze keukens zijn de kasten en deuren van MDF. Ons inziens heeft u dan een prima keuken. Een ander voorbeeld: Voor de gevelbekleding werken wij graag met kunststofproducten, waarvan wij vinden dat het duurzaam en onderhoudsarm is.

Onze modellen


Wat zijn de opties?

De mogelijkheden zijn ongekend. U vraagt, wij leveren! Wel willen we er zelf natuurlijk ook 100% achter staan, dus zullen altijd samen met u overleggen over de beste opties die passen bij uw wensen.

Voorbeelden waar je o.a. aan kunt denken zijn:

 • Zowel houten als kunststof kozijnen, voorzien van thermopane HR++ beglazing
 • Een extra slaapkamer óf juist een slaapkamer minder
 • Een bovenverdieping
 • De badkamer op de bovenverdieping
 • Enkel, dubbel of L-vorm (zie hierboven)
 • Schuifdeuren
 • Speciale voorzieningen voor minder validen, zoals o.a.:
  → opklapbare douchebrancard
  → verhoogd toilet/wastafel
  → aangepaste douchegelegenheid
  → til-lift/plafondlift
  → kozijnen zonder onderdorpel

Meer informatie over de nieuwbouw van chalets of een project inplannen?

Neem contact op →